Centraal Beheer Achmea verzekering boot
Omdat Centraal Beheer Achmea de veiligheid van u en uw boot belangrijk vindt, biedt zij u samen met watersportbeveiliging.com 10% korting op alle aankopen in deze webshop!

Hoe werkt de verzekerings korting?
Zodra u producten aan uw winkelmand heeft toegevoegt en u op ‘afrekenen’ klikt, vindt u onder de kolom ‘betaalwijze kiezen’ een invoerveld voor uw polisnummer, verzekeraar en ‘soort boot’. Wanneer u deze gegevens invult, wordt uw 10% korting direct verrekend in uw betaling.

Informatie Boot verzekering Centraal Beheer Achmea
Een boot is een belangrijk bezit. U bent door middel van de uitgebreide dekking van de Bootverzekering van Centraal Beheer Achmea goed verzekerd in geval van schade aan uw boot. Verder verzekert u zich door middel van deze bootpolis voor;

  • de trailer waarmee u de boot vervoert;
  • de motor van de boot;
  • de suitrusting die bij de boot hoort. Denk aan; navigatie en communicatie apparatuur ( marifoon en GPS), spullen die bedoeld zijn voor langdurig gebruik aan boord zoals bijvoorbeeld waterkaarten,  serviesgoed en zwem/reddings vesten.

U bent ook verzekerd wanneer u blijvend invalide raakt of komt te overlijden als gevolg van een ongeluk. Wanneer er mensen mee varen, zijn deze ook verzekerd tegen gevolgen van een ongeluk.

Uitgebreide Europa dekking
Uw boot is verzekerd in heel Europa in de onderstaande situaties:

  • Wanneer u met de boot op het water bent.
  • Wanneer u onderweg bent met de boot door middel van een trailer
  • Wanneer de boot in de winterstalling staat.
  • U bent verzekerd tot 20% van de nieuwwaarde van uw boot. (De nieuwwaarde is het bedrag dat u betaalt als u de boot nieuw koopt.)

Uitgebreide dekking van uw overige spullen
Standaard bent u verzekerd voor de uitrusting die bij uw boot hoort.

Lage premie
Wanneer uw boot ouder wordt, betaalt u minder premie.