Europeesche verzekering boot

Omdat de Europeesche Verzekeringen de veiligheid van u en uw boot belangrijk vindt, biedt zij u samen met watersportbeveiliging.com 10% korting op alle aankopen in deze webshop!

Hoe werkt de verzekeringskorting?
Zodra u producten aan uw winkelmand heeft toegevoegd en u op ‘afrekenen’ klikt, vindt u onder de kolom ‘betaalwijze kiezen’ een invoerveld voor uw polisnummer, verzekeraar en ‘soort boot’. Wanneer u deze invult wordt uw 10% korting direct verrekend met uw betaling.

De bootverzekering voor vaarliefhebbers
Europeesche Verzekeringen helpt al bijna een eeuw om mensen onbezorgd te laten genieten van hun vrijetijdsbesteding. Van fietsen, varen en motorrijden tot campervakanties en verre reizen. Omdat we zelf ook liefhebbers zijn, kennen we de leuke kanten én de risico’s. Dat vind je terug in onze verzekeringen en de manier waarop we onze klanten helpen. Elke dag opnieuw.

De Bootverzekering van de Europeesche houdt niet alleen rekening met het type boot, maar ook met de wensen van de eigenaar. U krijgt maatwerk van hoge kwaliteit, tegen een scherpe premie. De bootverzekering van Europeesche is er voor alle type pleziervaartuigen: van zeilboot, speedboot, jacht tot sloep. Ook uw boottrailer en volgboot kunt u meeverzekeren. U kunt uw boot op zes manieren verzekeren en u kiest zelf of u uw bootverzekering aanvult met dekkingen als rechtsbijstand, ongevallen en particuliere verhuur. Kijk voor meer informatie op europeesche.nl.

Voordelen van de bootverzekering van de Europeesche

  • Gratis hulpverlening in Nederland en Europa
  • Hoge no-claimkorting als u schadevrij vaart (tot wel 40%!)
  • 10% Nederland korting op uw bootverzekering
  • Ook particuliere verhuur is mee te verzekeren