Verzekeraars

Henskens yacht verzekeringen

Henskens yacht verzekeringen

Henskens yacht verzekeringen

Met Watersportbeveiliging & Henskens Yachtverzekeringen vaart u de juiste koers

Watersportbeveiliging.com en Henskens Yachtverzekeringen zijn uw partners voor onbezorgd vaarplezier. Zowel de beveiliging van uw boot als het verzekeren van uw boot zijn 2 elementen welke u zeker nodig heeft voor een onbezorgd vaarplezier.

 

Breed assortiment

Watersportbeveiliging.com heeft hiervoor een breed assortiment aan beveiligingsproducten welke u op deze site aantreft.

Zoals: sloten, kettingen, kabels, walankers, boot electronica en veiligheidsmiddelen

Iedere verzekeraar wil zijn premie zo laag mogelijk houden. Hierbij is de beveiliging van uw boot en bemanning heel belangrijk. Watersportbeveiliging.com heeft hierin een belangrijke adviserende rol.

 

Klantenservice

Als u meer informatie wenst over de veiligheid en varen van uw boot staat een goed team van beveiligingsadviseurs voor u klaar om u te adviseren.

Dit service team is bereikbaar onder: 088 – 9900108

 

Laat u goed verzekeren dan vaart u de juist koers

U wilt volop genieten van uw boot, uw passie. Henskens Yachtverzekeringen deelt deze passie want ook zij zijn gedreven watersporters. Zij spreken uw taal en begrijpen uw vragen en wensen.

Een gespecialiseerd, vakbekwaam team van adviseurs staat voor u klaar. Het verzekeren van een boot is hun specialisme. Zij beseffen als geen ander dat het verzekeren van een boot anders is dan het verzekeren van bijvoorbeeld een huis of een auto.

Wat voor een boot u ook bezit, van roeiboot tot een super luxe jacht, Zij zijn thuis in de totale watersport markt voor uw bootverzekering, pleziervaartuigenverzekering of jachtverzekering hoe u het ook wilt noemen.

 

Zij nemen veel werk voor u uit handen

Wat  doen zij voor u: zij vergelijken diverse aanbieders voor u op basis van uw wensen en brengen van de beste match voor u een offerte uit. Een bootverzekering op maat dus.

Maar ook na het afsluiten blijven zij uw gesprekspartner voor uw boot zodat u altijd goed verzekerd bent van een juiste koers voor uw boot.

Is uw bedrijf verbonden met de watersportbranche ook dan zijn wij uw gesprekspartner als onafhankelijke verzekeringsadviseurs, en watersporters weten wij als geen ander welke verzekeringen voor uw bedrijf (en watersporters) belangrijk zijn.

 

Een bootverzekeringsadvies nodig

Dan kunt u terecht bij een gemotiveerd team van medewerkers welke zelf watersporter zijn, en dus uw taal van de watersport spreken. Zij zijn bereikbaar onder 0416 – 79 52 64

 

10% korting

Pleziervaartpolis en Watersportbeveiling.com vinden de veiligheid van uw boot belangrijk en bieden u 10% korting op alle aankopen in de webschop


Hoe werkt de verzekerings korting?

Zodra u producten aan uw winkelmand heeft toegevoegt en u op ‘afrekenen’ klikt, vindt u onder de kolom ‘betaalwijze kiezen’ een invoerveld voor uw polisnummer en ‘soort boot’. Wanneer u deze gegevens invult, wordt uw 10% korting direct verrekend in uw betaling.