Omdat Kuiper Verzekeringen de veiligheid van u en uw boot belangrijk vindt, biedt zij u samen met watersportbeveiliging.com 10% korting op alle aankopen in deze webshop!

Hoe werkt de verzekerings korting?
Zodra u producten aan uw winkelmand heeft toegevoegt en u op ‘afrekenen’ klikt, vindt u onder de kolom ‘betaalwijze kiezen’ een invoerveld voor uw polisnummer, verzekeraar en ‘soort boot’. Wanneer u deze invult wordt uw 10% korting direct verrekend met uw betaling.

Informatie Kuiper Verzekeringen (anno 1946) te Heerenveen

De watersportbranche is een markt waar specialistische kennis van nautische zaken absoluut noodzakelijk is. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren en financieren van pleziervaartuigen. Als grootste tussenpersoon voor jachtverzekeringen in Nederland leveren wij maatwerk. Individueel, maar ook voor groepen. Dat vertaalt zich onder andere in speciale polissen, zoals die voor sloepen & vletten, tenders, elektro- & hybrideboten, klassieke schepen en bepaalde merkschepen.

Contact Kuiper Verzekeringen
Mocht u meer informatie wensen over de watersport verzekeringen van Kuiper Verzekeringen dan kunt u ons bereiken via 0513-614444.