Geen categorie

Pleziervaartpolis

Pleziervaartpolis

Pleziervaartpolis

Watersportbeveiliging & Pleziervaartpolis: partners voor onbezorgd vaarplezier

Watersportbeveiliging.com en Pleziervaartpolis zijn uw partners voor onbezorgd vaarplezier. Zowel de beveiliging van uw vaartuig als het verzekeren van uw vaartuig zijn 2 elementen welke u zeker nodig heeft voor een onbezorgd vaarplezier.

 

Breed assortiment

Watersportbeveiliging.com heeft hiervoor een breed assortiment aan beveiligingsproducten welke u op deze site aantreft.

Zoals: sloten, kettingen, kabels, walankers, boot electronica en veiligheidsmiddelen

Iedere verzekeraar wil zijn premie zo laag mogelijk houden. Hierbij is de beveiliging van uw boot en bemanning heel belangrijk. Watersportbeveiliging.com heeft hierin een belangrijke adviserende rol.

 

Klantenservice

Als u meer informatie wenst over de veiligheid en varen van uw boot staat een goed team van beveiligingsadviseurs voor u klaar om u te adviseren.

Dit service team is bereikbaar onder: 088 – 9900108

 

Prima bootverzekering

Bij pleziervaartpolis kunt u een prima bootverzekering berekenen en direct afsluiten.


Specialist in bootverzekeringen

Pleziervaartpolis is een intermediairsbedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in bootverzekeringen. Hiervoor werken zij uitsluitend samen met gerenommeerde verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de watersport. Hierbij dienen zij zich te onderscheiden in een concurrerende premie, kennis van de watersport, en goede voorwaarden.


Uw boot verdiend een goede verzekering !

Ondanks dat een bootverzekering niet verplicht is, en u uw boot op en top beveiligd heeft, adviseren wij u alvorens het water op te gaan een bootverzekering af te sluiten. Dit kan voor de risico wettelijke aansprakelijkheid, beperkte of uitgebreide  casco dekking 

Voor meer zekerheid kunt u ook nog een keuze maken uit aanvullende verzekeringen zoals een ongevallendekking en/of rechtsbijstanddekking.

 

Een bootverzekeringsadvies nodig

Dan kunt u terecht bij een gemotiveerd team van medewerkers welke zelf watersporter zijn, en dus uw taal van de watersport spreken. Zij zijn bereikbaar onder 085 – 401 17 60

 

10% korting

Pleziervaartpolis en Watersportbeveiling.com vinden de veiligheid van uw boot belangrijk en bieden u 10% korting op alle aankopen in de webschop

 

Hoe werkt de verzekerings korting?
Zodra u producten aan uw winkelmand heeft toegevoegt en u op ‘afrekenen’ klikt, vindt u onder de kolom ‘betaalwijze kiezen’ een invoerveld voor uw polisnummer en ‘soort boot’. Wanneer u deze gegevens invult, wordt uw 10% korting direct verrekend in uw betaling.