Retourvoorwaarden

Kan ik mijn artikel bij Watersportbeveiliging.com retourneren?
Onbeschadigde en ongeopende producten kunt u binnen 14 dagen tegen bepaalde voorwaarden en voor eigen rekening retourneren. Dit houdt in dat u zelf verantwoordelijk bent voor de verzendkosten.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Watersportbeveiliging.com niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom bij het postagentschap altijd een traceercode voor uw zending.

Watersportbeveiliging.com doet er alles aan om haar hoogwaardige producten op een verzorgde manier bij haar klanten af te leveren. Mochten er klachten zijn met betrekking tot de aanlevering of de staat van de aangeleverde producten, laat ons dit dan weten via het contact formulier.

Wat zijn de retour voorwaarden?
U kunt een artikel binnen 14 dagen retour zenden. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Het product(en) wordt alleen retour geaccepteerd wanneer het in de originele staat en (wanneer mogelijk) in de originele verpakking wordt teruggestuurd. De pakbon dient te worden meegestuurd met de retourzending.

Naar welk adres kan ik de producten terugsturen?
U kunt de producten retour sturen naar het onderstaande adres:

Montapacking
t.a.v. Watersportbeveiliging
Edisonweg 11
4207 HE Gorinchem