Verzending

Verzendkosten
binnen Nederland:
Verzendkosten binnen Europa Verzendkosten buiten Europa
5,95 excl. BTW 14,95 excl. BTW geen verzending

Retour

Mag ik een besteld product retour sturen?

Het is mogelijk om een onbeschadigd en ongeopend product retour te sturen, deze retourzending dient te voldoen aan bepaalde voorwaarden .

  1. 1. Het product(en) wordt alleen retour geaccepteerd wanneer het in de originele staat en in de originele verpakking wordt teruggestuurd.
  2. 2. De pakbon dient te worden meegestuurd met de retourzending
  3. 3. De retour zending dient u vooraf via een contact mail aan te kondigen. U kunt dit mailen naar info@multimill.nl. Geef hierbij duidelijk aan wat de reden van de retour is en vermeld uw naam en ordernummer/factuurnummer.
  4. 4. U dient het product dan binnen 14 dagen voor eigen rekening en risico terug te sturen. Dit houdt in dat u zelf verantwoordelijk bent voor de verzendkosten. Retour zendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat watersportbeveiliging.com niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom bij het postagentschap altijd een traceercode voor uw zending.
  5. 5. Watersportbeveiliging.com doet er alles aan om haar hoogwaardige producten op een verzorgde manier bij haar klanten af te leveren. Mochten er klachten zijn met betrekking tot de aanlevering of de staat van de aangeleverde producten, laat ons dit dan weten via het bovenstaande mailadres.

 

U kunt de producten retour sturen naar het onderstaande adres:

MontaPacking
Afdeling Watersportbeveiliging/MultiMill
Edisonweg 11
4207 HE  Gorinchem