Korting via uw verzekeraar

Watersportbeveiliging.com heeft al vele jaren een goede relatie met alle watersportverzekeraars in Nederland.

We beschikken, naast de meest betrouwbare jaarlijkse diefstal en schadecijfers, over het meest complete assortiment beveiligingsproducten om uw vaartuig een optimale bescherming te bieden.

Korting via uw verzekeraar
Wanneer u verzekerd bent bij een van de vermelde verzekering labels die aangesloten zijn bij watersportbeveiligin.com dan krijgt u bij ons 10% of meer korting op uw aankopen. Klik voor meer informatie en de hoogte van de korting hieronder op het logo van uw verzekeraar.

SCM/VBV ontwikkelingen

 Met ingang van 1 april 2019 heeft het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) de eigendomsrechten van het VbV – SCM Keurmerk Voertuigbeveiliging overgedragen aan het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV). Het keurmerk gaat verder onder de naam Keurmerk CCV Voer/Vaartuigbeveiliging. Het keurmerk wordt beheerd in nauwe samenwerking met een Commissie van Belanghebbenden. Hierin zijn onder andere afnemers, leveranciers, verzekeraars, autoleasemaatschappijen en de certificatie-instelling vertegenwoordigd.

Watersportbeveiliging.com was in het verleden lid van de werkgroep SCM/VbV en direct betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving, certificering en bootbeveiliging. Daarom krijgt u bij Watersportbeveiliging.com het beste advies en hebben wij een oplossing voor vrijwel iedere vraag of beveiligingsprobleem.

                  TVM verzekeringen     Hierfield